Valná hromada CSFHO - 27.5. 2017

Vážení členové,

srdečně vás všechny zveme na další valnou hromadu, která je plánovaná na měsíc květen. Nicméně bychom vás nejdříve rádi uvědomili o jedné důležité nadcházející změně…

Jak jsme vás již dříve informovali, v roce 2015 došlo ke změnám v občanském zákoníku (dále jen OZ) a bylo nutné provést úpravy týkající se organizace a stanov CSFHO o.s., které se musely přepracovat tak, aby byly v souladu s tímto novým OZ.

Rádi bychom vám připomněli, že v  rámci těchto změn také dojde ke změně názvu z CSFHO o.s. (Czech and Slovak Friesian Horse Organization) na CAFK z.s. (Česká asociace fríských koní.)

Volbu nového jména této organizace zapříčinilo rozhodnutí Slovenské republiky, jejíž zástupci oficiálně zažádali KFPS o schválení samostatné slovenské organizace. Na Valné hromadě, která se konala 28.2. 2015, členové CSFHO rozhodli, že tato organizace, která doposud sdružovala a zastupovala obě země, se změní na organizaci, která bude zastupovat členy pouze z České republiky a slovenské členy zastoupí nová organizace v jejich zemi.

Ke změně názvu dojde ihned po nabití právní moci, což očekáváme každým dnem. Je tedy velmi pravděpodobné, že následující valná hromada bude vedena již pod jménem organizace CAFK z.s. a v platnost vejdou i nové stanovy.

Termín konání valné hromady: 27. května  2017                                     Místo konání: Hradištko u Sadské

Tato valná hromada je volební! Pokud se chcete podílet na vedení  a aktivitách této organizace, zašlete své kandidatury do Výboru a KRK (Kontrolní revizní komise) na Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript , a to nejdéle do 10. května 2017.

Pozor – Valné hromady se mohou zúčastnit pouze členové, kteří mají pro tento rok již zaplacené členské příspěvky.

Valná hromada - 27.5. 2017

Prezence členů: 12:30 - 13:00 hod

Zahájení: 13:00 hod

Předpokládaný konec:  17:00 hod